چراغ هشدار فلاشر از جمله چراغ های هشدار دهنده برای برقراری نظم و کنترل تردد در مسیر های عبور و مرور می باشد که باید از چراغ هشدار فلاشر در مواقع حساس و خاص مانند تمام شدن بنزین و ترافیک و … استفاده شود تا از بروز حادثه جلوگیری نماید از این رو باید بدانید که چه موقع نباید از چراغ هشدار فلاشر استفاده کنیم چرا که استفاده نامناسب از چراغ هشدار فلاشر می تواند دردسر ساز باشد.
امداد خودرو اصفهان قصد دارد شما را از اینکه چه موقع نباید از چراغ هشدار فلاشر استفاده کنیم آگاه سازد پس بهتر است با ما در این مقاله همراه باشید.
فلاشر خودرو ابزاری است که ایمنی رانندگی را بالا می برد و بدون روشن بودن سوئیچ خودرو کار کرده و سبب آگاه ساختن سایر رانندگان می شود. چراغ های هشدار فلاشر در خیلی از شرایط برای آگاه ساختن دیگر راننده ها استفاده می شود که بسیار سودمند است ولی بهتر است بدانید که چه موقع نباید از چراغ هشدار فلاشر استفاده کنیم؟ تا دچار دردسر ساز نشویم.
*در زمان پارک کردن خودرو در مکان های ممنوعه هیچگاه چراغ هشدار فلاشر را روشن نکنید.
*در هیچ زمانی چراغ هشدار فلاشر را برای تشکر از سایر رانندگان روشن ننمایید.
*در بزرگراه ها رانندگان اجازه ی استفاده طولانی مدت از چراغ هشدار فلاشر را ندارند و تنها زمانی که خودرو خراب باشد و در ترافیک سنگین گیر کرده باشند می توانند از چراغ هشدار فلاشر استفاده کنند و یا به صورت لحظه ای در مسیر های طولانی و یا دو بانده از چراغ هشدار فلاشر استفاده کنید.
چراغ هشدار فلاشر
چراغ هشدار فلاشر برقی می باشد و به صورت خودکار در مواقع لزوم فعال شده و دیگر رانندگان را هشیار می سازد. چراغ هشدار فلاشر به سیستم هایی چون تشخیص حوادث و آتش سوزی متصل می باشد از این رو در زمان حوادث این چنینی، فعال شده و دیگر رانندگان را مطلع می سازد.
چراغ هشدار فلاشر طراحی ساده ای دارد و در وزن، رنگ و ظاهر های متفاوتی می باشند و به دلیل کاربردی که دارند ضد ضربه و ضد آب می باشند. چراغ هشدار فلاشر به آسانی جابه جا می شوند و کاربردی و مقاوم هستند. چراغ هشدار فلاشر از نوع ال ای دی می باشد از این رو مصرف برق پایینی دارد و در مقابل برد نور بسیار بالایی داشته که از فاصله های طولانی قابل دیدن است.
رطوبت و گرما به چراغ هشدار فلاشر آسیبی نمی رساند. برخی از چراغ هشدار فلاشر سیستم صوتی دارند از این رو در مواقع نیاز می توان از آن به عنوان آلارم هم استفاده نمود. برای فعال کردن چراغ هشدار فلاشر تنها کافی است دکمه قرمز رنگ داخل کابین خودرو که دارای آیکونی با دو مثلث سفید رنگ و یا دو ثلث سیاه رنگ می باشد را فشار دهید تا فلاشر خودرو فعال گردد و بعد از رفع مشکل پیشامد شده، تنها کافی است که دکمه فلاشر را با فشار دادن خاموش نمایید.
سیم کشی چراغ هشدار فلاشر به گونه ای است که کلید چراغ راهنما را ندید گرفته و جریان برق را به دو طرف سیستم سیگنال ماشین با لامپ های نشانگر در داشبورد رسانده است. چراغ هشدار فلاشر به طور استاندارد باید در هر دقیقه بین ۶۰ تا ۱۲۰ بار بزند.
در زمان سنگین شدن یکباره ترافیک، تصادف، خرابی خودرو و یا تمام شدن بنزین باید از چراغ های هشدار فلاشر به صورت ممتد استفاده نمود تا سایر رانندگان متوجه پیشامد ایجاد شده شوند و سرعت خود را کم کند تا اینگونه حادثه ای آفریده نشود. بعد از آگاه ساختن رانندگان خودرو حتما چراغ های هشدار فلاشر باید خاموش گردد.
در صورت بروز هر گونه مشکل و ایراد در خودرو حتما با امداد خودرو اصفهان تماس حاصل فرمایید تا کارشناسان مربوطه سریعا خود را به محل مورد نظر برسانند. توجه داشته باشید که در زمان حمل خودرو با جرثقیل به هیچ عنوان نباید از چراغ های هشدار فلاشر استفاده کنید مگر اینکه در مسیر های دو بانده و یا بزرگراه باشید.
یادآوری می شود که چراغ های هشدار فلاشر در خیلی از شرایط برای آگاه ساختن دیگر راننده ها از شرایط پیشامد کرده استفاده می شود و بهتر است بدانید که چه موقع نباید از چراغ هشدار فلاشر استفاده کنیم، تا دچار دردسر ساز نشویم.